beachhandbalkamp HV Arena

Beachhandbalkamp 16-20 augustus

Van 16 tot en met 20 augustus organiseert Handbalvereniging Arena een beachhandbalkamp op het beachterrein aan de Dennenstraat in Eksel (naast de tennisvelden). Dit kamp is voor jongens en meisjes die geboren zijn van 2008 tot en met 2012. Naast een sportief uitdagend programma is er ook ruimte voor ontspanning en leuke strandspelen.

Kom jij ook?

Het beachhandbalkamp is er voor iedereen

Ervaring met handbal is niet nodig. Iedereen is welkom. Er worden teams gevormd op basis van leeftijd en ervaring zodat iedereen zowel plezier als uitdaging heeft. Mocht het weer tegenzitten, dan gaat het programma door in de kleine zaal van de sporthal.

De JM14 tijdens een beachhandbaltraining

Inschrijven kan tot 14 augustus

Prijs voor het beachhandbalkamp is 45 Euro per deelnemer. In de prijs zijn een beachhandbalshirt en beachhandbal inbegrepen.  Schrijf vandaag nog in! Gebruik het inschrijfformulier hieronder.

Ik wil graag inschrijven voor het Beachhandbalkamp van HV Arena vzw van 16 tot en met 20 augustus aanstaande. Inschrijving staat open voor kinderen geboren van 2008 tot en met 2012. Een beachhandbalshirt en beachhandbal zijn in de prijs inbegrepen. Inschrijven kan tot 10 augustus 2021.

* = verplicht veld.

Naam deelnemer (kind)*
    Geboortejaar deelnemer*
    Shirt maat deelnemer*
    Heeft de deelnemer ervaring met handbal?
    Mogen wij van uw kind beelden maken en publiceren op onze website?*
    Naam ouder of voogd*
    E-mailadres van ouder of voogd*
    Mobiel telefoonnummer ouder of voogd*
    Naam tweede contactpersoon*
    E-mailadres van tweede contactpersoon*
    Mobiel telefoonnummer van tweede contactpersoon*
    Heeft uw kind een tetanusinenting gehad? En zo ja, wanneer?
    Neemt uw kind tijdens het kamp bepaalde medicijnen in?
    Indien nodig mogen wij voor uw kind contact opnemen met een arts?

We houden rekening met de richtlijnen van de Ambrassade (website Ambrassade) om het kamp zo COVID-veilig mogelijk te organiseren. De richtlijn geeft aan dat het afgeraden is voor een kind om deel te nemen met kampactiviteiten als het behoort tot een risicogroep of als er sprake is van een chronische aandoening. Als uw kind tot deze groep behoort en wil meedoen is er toestemming nodig van uw huisarts. De lijst met risicogroepen en meer informatie over risicogroepen leest u hier.
    Behoort het kind tot een risicogroep of is er sprake van een chronische aandoening?*

Iedereen mag mee, als dat veilig kan. De deelnamevoorwaarden zijn:

• Wie (COVID-19) ziektesymptomen heeft kan niet deelnemen, je kan pas deelnemen als je 3 dagen symptoomvrij bent.
    • Wie besmet is met COVID-19 of onder 1 dak woont met een besmet persoon kan niet deelnemen tijdens de opgelegde quarantaine- of isolatieperiode.
    • In het geval dat een deelnemer symptomen vertoont bij aankomst of tijdens het kamp dan nemen we contact op met ouders of voogd met de vraag uw kind te komen ophalen.

*

Uw inschrijving wordt definitief bij storting van het inschrijvingsgeld van €45 op bankrekening van Handbalvereniging Arena vzw IBAN: BE69 9796 3578 4178 onder vermelding van "Beach + naam speler".

Wilt u nog een kind inschrijven? Klik dan hier. (Vergeet NIET dit formulier te verzenden!)

U krijgt een kopie van deze inschrijving toegestuurd.