Trainer JM14 Vacature Trainer/coach JM14

Huidige team
HV Arena JM14

Gaandeweg het seizoen is het team JM14 gegroeid. In het begin was het team niet compleet, toch zijn we gestart met een JM14 team. Momenteel worden ze deels ondergebracht bij andere teams en hebben ze een eigen training. Dit team kreeg de kans om te groeien en dat is wat ze hebben gedaan. Voor dit ‘nieuw’ team zijn we op zoek naar een trainer/coach JM14.

Wat verwachten wij van jou?

Dat je minimaal trainersdiploma Initiator Trainer kan voorleggen en je maakt een goede klik met de leeftijdscategorie van de JM14. Je hebt al eens een jeugdteam getraind. Je bent beschikbaar op woensdagmiddag en eventueel vrijdagavond en je coacht alle wedstrijden van de JM14 in de Limburgse regionale competitie. Alle wedstrijddata kan je opvragen via email: sporttechnische@hv-arena.be. Tenslotte verwachten wij dat jij de leerlijn van de JM14 verder opvolgt.

Wat mag jij van ons verwachten?

Ondersteuning van bestuur, sporttechnische, ouders en spelers. Jouw vergoeding en onkosten worden in goed overleg overeengekomen.

Wil je meer weten of wil jij je kandidaat stellen?

Neem dan contact op met Dominiek Put via 0479 62 38 25 of email: dominiek.put@skynet.be.