Trainer J18 Vacature Trainer JM18/19

Huidige team
HV Arena J18

Recent heeft een trainer van de J18 onverwacht zijn functie neergelegd. Daarom zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ambitieuze trainer die graag met jongvolwassenen de uitdaging van een handbalseizoen aangaat.

Wat verwachten wij van jou?

Dat je minimaal trainersdiploma Initiator Trainer kan voorleggen en je maakt een goede klik met de leeftijdscategorie van de J18/19. Je hebt al eens een J18 team of een Herenteam getraind. Je bent beschikbaar op dinsdag- en donderdagavonden en je coacht alle wedstrijden van de J18 in de Limburgse regionale J19 competitie en de VHV J18 B competitie. Alle wedstrijddata kan je opvragen via email: sporttechnische@hv-arena.be.

Eén training van de J18 is samen met de Heren (spelen in de Limburgse Regio competitie). Jij verzorgt ook deze training. Verder verwachten wij dat jij de leerlijn van de J18 verder opvolgt.

Wat mag jij van ons verwachten?

Ondersteuning van bestuur, sporttechnische, ouders en spelers. Jouw vergoeding en onkosten worden in goed overleg overeengekomen.

Wil je meer weten of wil jij je kandidaat stellen?

Neem dan contact op met Dominiek Put via 0479 62 38 25 of email: dominiek.put@skynet.be.