beachhandbaltornooi open Limburgs Kampieoenschap 2019

Beachhandbal

HV Arena geeft elk jaar aandacht aan beachhandbal. Het handbalspel wordt heel anders gespeeld op het strand dan in de zaal, dus we trainen buiten het zaalseizoen wel eens op de beachterreinen. We moeten ons jaarlijks Beachhandbaltornooi cancelen in 2020 en 2021, toch kunnen we een beachhandbalkamp organiseren. Onder leiding van ervaring beachtrainers en -spelers wordt een leuk sportief programma samengesteld. We wisselen elke dag af tussen training en ontspanning tijdens strandspelen.

info beachhandbalkamp Arena

Het kamp heeft plaats van 16 tot en met 20 augustus en duurt elke dag van 09:00 tot 13:00 uur. We willen voorkomen dat, bij een zonnige dag, de deelnemers in een te warme omgeving op steeds warmer wordend zand actief blijven sporten. De Beachhandbal trainingen zijn fysiek en conditioneel ook zwaarder dan in de zaal, vandaar dat we om 13:00 uur stoppen met het programma. Mocht het weer echter tegenzitten, dan gaat het programma door in de sporthal.

Handbal voor iedereen

We willen twee teams van deelnemers samenstellen: een team geboren in 2012 tot en met 2010 en een team geboren van 2010 tot en met 2008. Ervaring met het handbalspel is niet nodig. Kan je een bal gooien en vangen? Dan ben je welkom op het kamp.

Inschrijven kan tot 10 augustus

inschrijven kan tot 10 augustus, maar wacht niet te lang. We vragen om eerst een aanmeldingsformulier in te vullen, maar pas bij de betaling van 45€ is de inschrijving definitief. Inbegrepen in de prijs zijn een beachhandbal en een beachhandbal-shirt. Wie op tijd inschrijft, ontvangt het shirt en de bal al aan het begin van het kamp. Schrijf je in via deze link.

Tot binnenkort op het strand,

De werkgroep Beachhandbal HV Arena Vzw