HV Arena FIThandbal

HV Arena Fithandbal geeft plussers (man of vrouw) de kans om op eigen niveau recreatief te sporten. Sportervaring maakt niet uit, iedereen is welkom. Tijdens de trainingen doe je meer dan alleen handbal. Je werkt in een ontspannen sfeer aan het verbeteren van de uithouding en de basiskracht.

HV Arena Fithandbal staat open voor iedereen die op eigen niveau recreatief wilt sporten. Het maakt niet uit welke sportervaring je hebt, iedereen is welkom op de trainingen. Dit kunnen ouders van spelende kinderen zijn die zelf niet (meer) aan sport doen en zin hebben om in een recreatieve, vrijblijvende context te bewegen. Daarnaast zijn ook ex-spelers of speelsters die om diverse redenen (blessures, tijdsgebrek, kinderen, enz.) gestopt zijn met competitiehandbal, welkom. Uiteraard ook geïnteresseerden die geen link hebben met de handbalwereld van harte uitgenodigd om mee te sporten.

beachhandbal-team-hv-arena-FIThandbal
HV Arena FIThandbal team op het beachhandbaltornooi

HV Arena FITHandbal is meer dan handbal alleen

Tijdens de trainingen doe je meer dan alleen handbal. Je werkt in een ontspannen sfeer aan het verbeteren van de uithouding en de basiskracht. Daarnaast wordt ook elke training gehandbald met een aantal aangepaste spel- en wedstrijdvormen. In fithandbal ben je eigenlijk individueel in team aan het sporten. Ieder sport op zijn niveau maar toch ben je actief bezig in groep.

Staf FIT

NaamFunctieEmail
Leen VerslegersTrainer FIT