HV Arena JM10

Handbal een spel waar tegelijk behendigheid en snelheid voor nodig zijn. Voor jonge spelers is dat moeilijk om te leren. Tijdens de trainingen vertaald zich dat naar een combinatie van sport en spel. De eerste handbaltechnieken komen ook aan bod. HV Arena JM10 speelt zo veel mogelijk wedstrijden op tornooien om te groeien in het handbalspel.

Geboortejaar 2009 – 2010

hv arena jm08 jm10 17-19

Het team HV Arena JM10 speelt in een volledig blauw tenue. Spelers zijn geboren in 2009 of 2010. Ook zij spelen veel tornooien in een opstelling van drie veldspelers en 1 keeper. Op het tabblad ‘Wedstrijden’ staan de tornooien waar dit team naar toe gaat. De wedstrijdschema’s van de tornooien worden meestal vrij laat gepubliceerd. Hoewel elk tornooi vrij vroeg begint wil dat niet zeggen dat je er ook zo vroeg wordt verwacht. Neem daarom altijd contact op met de afgevaardigde van de ploeg.