HV Arena JM12

De nieuwe lichting spelers voor het HV Arena JM12-team, spelen voor het eerst in de U12. Dit enthousiaste team wordt getraind door Jo van Hout, die met zijn aanpak het team elke week doet groeien en spel, techniek en plezier. En dat zie je aan de inzet van de jongens en meisjes van de JM12. Het team doet mee aan verschillende tornooien en komt uit in de competitie VHV regio Limburg JM12.

Geboortejaar 2008-2009

Dit team van tien en elf jarigen wordt gecoached door Jan van Hout. Dit team neemt voor het eerst deel aan een echte competitie, waar ze in een opstelling van zes veldspelers en één keeper staan. Elke wedstrijd bestaat uit drie speelhelften. De eerste twee speelhelften wordt er voor punten gespeeld. Elk van de twee helften wordt de stand gezien als een ‘eindstand’, dus er is per speelhelft maximaal drie punten te verdienen. De laatste helft telt niet mee voor de rangschikking, maar geeft wel een gelegenheid om meer ervaring op te doen.

Kijk op het tabblad ‘Wedstrijden’ voor de kalender van de wedstrijden, klik op de eerste kolom ‘datum’ en dan wordt de lijst in oplopende volgorde getoond.

Staf JM12

NaamFunctie