HV Arena JM8

Spelenderwijs zetten deze jonge handballers de eerste stappen in de sport. Voor de spelers van HV Arena JM8 is het belangrijk dat ze plezier hebben in het handbalspel. De basistechnieken en het samenspelen komen aanbod tijdens de trainingen. Tijdens de tornooien wordt met vol enthousiasme vanaf de eerste tot de laatste minuut gespeeld.

Geboortejaar 2012 – 2013

HV Arena JM8 JM08 seizoen 17-18

Het jongste team van de vereniging is HV Arena JM8, spelers in dit team zijn geboren in het jaar 2012 of 2013. Ze leren dit seizoen de basis van het handbalspel en doen mee aan veel tornooien. Op een tornooi spelen ze meerdere wedstrijden met drie veldspelers en één keeper.

De wedstrijdschema’s van de tornooien worden meestal vrij laat gepubliceerd. Neem daarom altijd contact op met één van de trainers.

Staf JM10

NaamFunctieEmail