HV Arena M15

Dit wordt het eerste jaar voor het team HV Arena M15. Vorig jaar kwam dit team uit in de M14 competitie en speelde er Kampioen. Nu spelen ze een leeftijdcategorie hoger. Trainster An Loos neemt ook dit jaar de sportieve leiding van het team op zich. Het team gaat dit jaar voor de kwalificatie voor de VHV reeks later in het jaar.

Geboortejaar 2005-2006

hv arena m14 17-18

Voor de wedstrijdkalender te bekijken ga naar het tabblad ‘Wedstrijden’. Klik op de datum om de volgorde in tijd aan te passen.

HV Arena M15 is…

… een leuke meidengroep waar ook plezier telt, maar er moet getraind worden om iets te bereiken. Het is belangrijk dat iedereen graag komt naar de training en dat er ruimte is voor plezier. De echte handbalkick blijft echter als wij een goede wedstrijd spelen met een mooi resultaat.

staf M15

NaamFunctieEmail