HV Arena M17

Dit wordt het eerste jaar voor het team HV Arena M17. Trainer Christophe Neyens neemt dit jaar de sportieve leiding van het team op zich. Het team gaat dit jaar voor de kwalificatie voor de VHV reeks later in het jaar.

Geboortejaar 2006-2007

Voor de wedstrijdkalender te bekijken ga naar het tabblad ‘Wedstrijden’. Klik op de datum om de volgorde in tijd aan te passen.

HV Arena M17 is…

… een leuke meidengroep waar ook plezier telt, maar er moet getraind worden om iets te bereiken. Het is belangrijk dat iedereen graag komt naar de training en dat er ruimte is voor plezier. De echte handbalkick blijft echter als wij een goede wedstrijd spelen met een mooi resultaat.

staf M17

NaamFunctieEmail
Suzy PeetersAfgevaardigde M17
Dominiek PutTrainer Dames/Sporttechnische Cel Coördinatorsporttechnische@hv-arena.be