beachhandbaltornooi open Limburgs Kampieoenschap 2019

Beachhandball

Beachhandball tornooi 22

Handbalvereniging Arena (HV Arena) organiseert in samenwerking met BeachSportfestival (BSF) en de Vlaamse Handbalvereniging (VHV) twee beachhandball tornooien in de zomer van 2022. Beide tornooien gaan uitzonderlijk gewijs door aan de Beachterreinen aan de Dennenstraat 9 te 3940 Hechtel-Eksel.
De tornooien gaan door van 24 tot en met 26 juni en van 30 tot en met 31 juli.
Het tornooi van HV Arena richt zich traditiegetrouw om de jeugd, recreanten en senioren. BSF nodigt teams vanaf de JM14 tot en met Dames en Heren senioren uit op haar tornooi. De VHV, namens de LF en KBHB, organiseert tijdens deze tornooien het allereerste Belgisch Kampioenschap Beachhandball, met de finale in het weekend van 30 en 31 juli. Dit BK richt zich op Dames en Heren Senioren.
Hieronder staat het hele programma dat we aanbieden. Inschrijven doe je op deze pagina.
Later komt een app ter beschikking voor wie zich al heeft ingeschreven om de inschrijvingen en het verloop van het tornooi via de smartphone te volgen.

HV Arena Beach handball Tornooi 2022Overnachten

Zowel voor het tornooi in juni als in juli is er een camping voorzien. De camping in juni is gratis, sanitair is voorzien, maar voor het overige moet je zelf regelen. De camping is juli is volledig verzorgd en is daarom niet gratis. Op het inschrijfformulier wordt enkel gevraagd aan te geven of je gebruik wil maken van de camping of niet. Concretere afspraken, zoals het aantal personen, kunnen dan later geregeld worden.
Is camperen niets voor jouw team? Kijk dan of je bij een van deze hotels of B&Bs in de buurt terecht kan.

Uitnodigen

Hoewel het beachhandbaltornooi de voorbije jaren noodgedwongen gecancelled is, rekenen we erop dat jullie nog altijd gebeten zijn door de microbe van deze spectalaire, snelle variant van het handbal. Kom de strandsfeer opsnuiven en je helemaal geven op deze beachhandbaltornooien. Het ene tornooi is een dankbare afsluiter van het seizoen en het andere een goede starter. We nodigen alle clubs uit Vlaanderen en Wallonie uit om deel te nemen.

25 juni JM10, J12, M13, J14, M15, J16, M17 en Recreanten & FIT
26 juni J18, M19, Dames en Heren Niet BK en Dames en Heren BK Beachhandbal