Beach17 inschrijvingen ploegencompetitie

Je deelname aan het tornooi is definitief na het overmaken van de tornooiprijs plus de borg op rekening BE69.9796.3578.4178 op naam van HV Arena vzw. Voor jeugdploegen is de tornooiprijs € 15,- en de borg € 20,-, voor volwassenploegen is de tornooiprijs € 20,- en de borg € 20,-. Er is een maximum per club van € 80,-. Na het versturen van het inschrijfformulier, ontvang je een e-mail met betaalgegevens. Bij deelname aan het tornooi ontvang je de borg weer terug in cash bij aankomst.

Als je dit formulier via een smartphone bekijkt: draai het toestel horizontaal, zo kan je het formulier goed zien.

[contact-form-7 id=”5415″ title=”Aanmelden Beach17 voor ploegen”]

Inschrijven van meer dan twee teams

Per inschrijvingsformulier kan je twee teams inschrijven, we rekenen er op dat we daarmee de meeste teams prima uit de voeten kunnen. In het geval dat je drie of meer teams wilt inschrijven, moet je een tweede inschrijfformulier gebruiken. Vergeet niet bij Check en Dubbel check aan te geven dat je al een formulier hebt ingevuld. Zo weten wij het totaal aantal teams dat je hebt ingeschreven.

Mocht er iets niet goed gaan of heb je nog een vraag, neem gerust even contact via email: beach@hv-arena.be of bel Frank op +32 478 29 22 39.

Terug naar boven