Klaar voor een nieuw seizoen

Een nieuw seizoen met veel nieuwigheden, maar ook met veel terugkerende activiteiten. Je wist al dat HV-Arena de handbalclub van Peer en Hechtel-Eksel is, maar wist je al dat HV-Arena sinds begin 2016 ook in Peer terug aan het handballen is? We bieden daar vanaf seizoen 2016-17 op dinsdag initiatielessen handbal aan. Ook de JM12 en J14 zullen er regelmatig trainen.

Verder heeft HV-Arena samen met DHC Overpelt een samenwerking aangegaan om onze M19 de beste speel- en trainingsmogelijkheden te bieden. Voor de J16 is er ook een samenwerking opgesteld maar dan met HC Overpelt.

Handbal is een teamsport waarin samenspelen, niet alleen binnen één ploeg, maar binnen heel de club heel belangrijk is. HV-Arena voorziet hiervoor trainingen, plant wedstrijden en tornooien, zorgt voor het onderhoud van onze accommodaties en materiaal en organiseert vele andere noodzakelijke clubtaken en activiteiten.

hv-arena-helpende-handenDat gebeurt niet vanzelf, hiervoor rekenen wij ieder seizoen op de inzet en samenwerking van vele vrijwilligers. Op deze website staan een aantal van de kernactiviteiten vermeld waarvoor wij dan natuurlijk ook op jouw steun willen rekenen.

David (alias Tuur) Willems zal dit seizoen ook als Sporttechnisch Verantwoordelijke actief zijn. Naast het instaan voor de coördinatie van de technische aspecten van de jeugdspelers, fungeert hij ook graag als communicator tussen (ouders van) jeugdspelers en het bestuur. Als je vragen hebt, ideeën of opmerkingen geef die dan door aan Tuur. Je kan Tuur bereiken via email: sporttechnische@hv-arena.be.

Een nieuw seizoen met bekende randactiviteiten

Een familieclub kijkt natuurlijk niet alleen naar handbal, maar zorgt ook voor een aantal randactiviteiten, waarop niet alleen alle spelers dichter bij elkaar gebracht worden, maar ook de vriend(inn)en en de familie. Een aantal activiteiten brengt ons wat geld in het laatje, hiermee kunnen wij onze sportactiviteiten verder ontwikkelen.

Zo zijn er bijvoorbeeld elk jaar één of twee eetdagen, dit jaar gaat het mosselfestijn door op 23 oktober a.s., zijn er drie sjachermarkten, een eindejaars- en eindeseizoensactiviteit, en een kienavond.

Er is één maandelijkse activiteit waar we even je aandacht voor willen vragen: de papierslag. Als HV-Arena halen wij al vele jaren een keer per maand het oud papier op in het centrum van Peer. Hiervoor rekenen we élke maand opnieuw op 6 vrijwilligers op een vrijdagavond (van 18u30 tot 21u00) en 6 vrijwilligers op een zaterdagochtend (van 9u tot 13u). Als van elk spelend lid één van de ouders 5 keer komt helpen, dan kunnen wij door dit initiatief ervoor zorgen dat we het lidgeld voldoende laag kunnen houden. Kijk hier voor de data van de papierslag.

Vanaf het seizoen 2016-17 mag iedereen die aan een activiteit heeft meegewerkt een email sturen naar de helpendehanden@hv-arena.be. Op basis hiervan zullen wij voor onze trouwste helpers een korting voorzien op het lidgeld van het volgend seizoen (2017-18).