Opening seizoen 15-16

Als we terugblikken op het seizoen 2014-15 kunnen we met trots op de schitterende prestaties terugblikken van al onze ploegen, beginnende bij de kampioenstitel van onze heren helemaal tot en met de steevaste successen (gecombineerd met veel plezier en leren) van de JM8 op de diverse tornooien.

Deze successen komen echter niet vanzelf, het vereist een serieuze inzet en regelmaat van iedereen die met HV Arena begaan is, met de trainers voorop.

Verder, willen wij ook heel speciaal alle vrijwilligers bedanken die de afgelopen seizoenen(en) steevast hebben geholpen. Deze hulp heeft er mee voor gezorgd dat alle activiteiten vlot zijn kunnen verlopen.

Wij zijn dit jaar weer begonnen met ploegen in elke leeftijdscategorie van de jeugd en hebben duidelijk het doel om daarmee te groeien. Dat is ook nodig als we als club willen blijven meedraaien in de Heren competitie, maar ook over een paar jaar in de Dames competitie. Tenslotte hebben we een nieuw initiatief ontwikkeld met de FITtraining. Deze training past prima bij de club filosofie om handbal met plezier te beleven. We hopen dan ook dat dit initiatief mag uitgroeien tot een recreatieve handbalploeg.

We wensen alle ploegen en trainers veel plezier en success toe in het nieuwe seizoen.

Met sportieve groeten,

Het bestuur