HV Arena JM8

Spelenderwijs zetten deze jonge handballers de eerste stappen in de sport. Voor de spelers van HV Arena JM8 is het belangrijk dat ze plezier hebben in het handbalspel. De basistechnieken en het samenspelen komen aanbod tijdens de trainingen. Tijdens de tornooien wordt met vol enthousiasme vanaf de eerste tot de laatste minuut gespeeld.

Geboortejaar 2014 – 2015

HV Arena JM8 JM08 seizoen 17-18

Het jongste team van de vereniging is HV Arena JM8, spelers in dit team zijn geboren in het jaar 2013, 2014  of 2015. Ze leren dit seizoen de basis van het handbalspel en doen mee aan veel tornooien. Op een tornooi spelen ze meerdere wedstrijden met drie veldspelers en één keeper.

De wedstrijdschema’s van de tornooien worden meestal vrij laat gepubliceerd. Neem daarom altijd contact op met één van de trainers.

Sporttechnische Cel Coördinator Dominiek Put

HV Arena trainer Dominiek Put
Nationaliteit
bel België