Tornooi 2016 HV Arena / HC Peer vzw

In samenwerking met HC Peer organiseert HV Arena het tornooi 2016 voor de JM8, JM10 en JM12. David Willems heeft dit jaar de leiding over het tornooi. De wedstrijden van de JM8 en JM10 worden gefloten door beginnende scheidsrechters (gelieve hier rekening mee te houden). We volgen ook op ons tornooi de VHV leerlijn en we vragen VERPLICHT MANDEKKING te spelen!! Als gevolg daarvan is er bij JM 8 en JM 10 GEEN contact toegelaten.

De sportiefste ploeg

Na de wedstrijd geeft de scheidsrechter iedere ploeg punten op basis van sportiviteit. De ploeg die aan het einde van het tornooi de meeste punten heeft, wordt aangeduid als de Sportiefste Ploeg Tornooi HV Arena / HC Peer 2016. Er wordt onder andere gelet op sportiviteit tijdens de wedstrijd, de hand-shake en dergelijke meer.

Tornooiregels

Na ieder doelpunt wordt de wedstrijd hervat aan de middellijn.

[table width =”100%” style =”table-striped table-bordered table-hover” responsive =”true”]
[table_head]
[th_column]Poule[/th_column]
[th_column]Speelduur[/th_column]
[th_column]Tussen de wedstrijden[/th_column]
[/table_head]
[table_body]
[row_column]JM 8 (beginners)[/row_column]
[row_column]1 x 10 min[/row_column]
[row_column]JM 8 (gevorderden)[/row_column]
[row_column]1 x 12 min[/row_column]
[row_column]JM 10[/row_column]
[row_column]1x 12 min[/row_column]
[row_column]JM 12[/row_column]
[row_column]1x 15 min[/row_column]
[/table_body]
[/table]

Speelpleinen

schema plattegrond sporthal Hechtel-Eksel

Tijdens het tornooi voor JM8 en JM10 wordt de sporthal in gedeeld in drie pleinen. De grote zaal biedt ruimte voor twee pleinen en een middendeel voor jury en warming up voor de spelers. De JM8 en JM10 spelen op Plein 1 en 2, de JM12 speelt op Plein 3.