U8-U10-U12 Handbal Tornooi HV Arena / HC Peer

HV Arena en HC Peer nodigen jullie graag uit op zondag 17 december 2017 voor hun jaarlijks U8-U10-U12 Handbal Tornooi in sporthal College, Collegelaan 22, 3990 Peer. Bij voldoende deelnemende ploegen zouden we graag, zowel voor de M12 als voor de M10, een aparte ‘exclusieve damespoule’ organiseren. Gelieve dus bij de inschrijving duidelijk te vermelden of het om een gemengde dan wel om een meisjesploeg gaat.

Verder vragen ze of je kan vermelden je met een ‘sterke’ of ‘minder sterke’ ploeg aantreden? Dan proberen we ook hiermee rekening te houden met het opstellen van de poules om zo iedereen op haar/zijn niveau te laten spelen. Dit is uiteindelijk leuker én leerzamer voor iedereen!

TER INFORMATIE: indien we veel inschrijvingen binnenkrijgen, zullen we het tornooi uitbreiden naar een 2de sporthal op ong. 2 km afstand van elkaar. Dit zal tijdig gecommuniceerd worden, maar let er dan wel op dat jullie voldoende spelers per ploeg hebben.

Inschrijven voor 3 december

Inschrijvingen ontvangen wij graag VOOR 3 december 2017. De inschrijvingen kunnen vroeger stopt gezet worden wegens te veel ploegen.
[contact-form-7 id=”8190″ title=”Inschrijven welpentornooi 17 december 2017″]

In ons reglement zullen we voor iedereen VERPLICHT mandekking voorschrijven voor ALLE wedstrijden. Verder vermelden we dat de JM08 en JM10 spelen met 3+1 spelers of klein veld met verlaagde doelen. De JM12 spelers spelen, indien mogelijk, met 4+1 spelers.

Jeugdscheidsrechters

De wedstrijden worden ook gefloten door beginnende scheidsrechters (gelieve hier AUB rekening mee te houden). Jeugdscheidsrechters krijgen (te) veel kritiek van ouders en coaches. We willen op ons tornooi vooral sportiviteit laten primeren en zouden het dus waarderen moesten alle deelnemers (en coaches en ouders) deze kritiek achterwege laten.

Alvast bedankt voor je inschrijving en we hopen jouw club een zeer aangename en sportieve dag aan te bieden.