Eindelijk: we gaan op handbalstage met heel de club!

Eindelijk is het weer zover, we gaan op handbalstage met heel de club. De handbalstage van HV Arena/Peer zal plaatsvinden van donderdag 24 augustus 2017 tot en met zondag 27 augustus 2017 te Lommel. De stage gaat door in hetzelfde lokaal als vorig jaar en we hebben weer een boordevol programma.

Training en teambuilding

De stage zal vooral in het teken staan van conditie, individuele techniek en leren gezond sporten. Natuurlijk is teambuilding ook een belangrijke troef van dit kamp. Ze is volledig volpension en we worden gewoonweg goed verwend met eten en drinken. Daarbij komt dat er op het sportterrein in Lommel een zwembad en sporthal staan. Aan sportieve activiteiten zal er dus ook geen gebrek zijn op de handbalstage.

Van 24 augustus 11:00u. tot 27 augustus 16:30u.

Samenkomst aan het Scoutslokaal, aan de Nieuwe Kopen, op donderdag 24 augustus STIPT om 11u00. Dan krijgt iedereen zijn of haar slaapplaats toegewezen, zorg dat je een veldbed en slaapzak bij je hebt. ’s Middags beginnen de trainingen. Zondag 27 augustus zijn er van 14u00 tot 16u30 zoals ieder jaar enkele handbalwedstrijdjes onderling met alle spelers/speelsters. Daarna wordt er weer leuk en sportief afgesloten.
De ouders zijn welkom om te komen supporteren in sporthal de Soeverein te Lommel, waar de kinderen ook omstreeks 16u30 mogen afgehaald worden (NIET aan de lokalen).

We zijn ook op zoek naar ouders die bereid zijn om op zondag 27/8 wat te helpen bij het opruimen en poetsen vanaf 10u00? Gelieve dit te melden op je mail aub.

Routebeschrijving naar de stage plaats:

Je kan best je wagen zetten op de parking bij het zwembad te Lommel. Je wandelt naar de slagboom (Sahara) die waarschijnlijk dicht is, deze straat is namelijk autovrij. Wandel dus in deze straat naar het Scoutslokaal, onze stageplaats. Het eerste gebouw aan de rechterkant is het Scoutslokaal.