Welpentornooi 2017

Op 17 december aanstaande vanaf 10:00 uur in de Sporthal Het College in Peer is er traditiegetrouw het HV Arena welpentornooi voor de jongste spelers JM8, JM10 en JM12. Elk jaar mag dit tornooi zich verheugen op veel belangstelling van handbalverenigingen uit Noord-, Midden- en Zuid-Limburg. Als er voldoende inschrijvingen zijn voor het Welpentornooi 2017 dan wordt het tornooi uitgebreid met een tweede sporthal in Peer.

Leuker EN leerzamer

We willen dit jaar proberen om een aantal nieuwigheden te introduceren. Zo hopen we dat we bij voldoende deelnemende ploegen een meisjes poule kunnen maken voor de M12 als de M10. En willen we kijken of we de poules meer evenwichtig kunnen maken door de teams op sterkte te selecteren. Vandaar dat we in het onderstaande inschrijfformulier vragen om goed aan te geven wat de samenstelling van de ploeg is en of het een ‘sterke’ of ‘minder sterke’ ploeg is. We proberen hiermee rekening te houden met het opstellen van de poules om zo iedereen op haar/zijn niveau te laten spelen. Dit is uiteindelijk leuker én leerzamer voor iedereen!

Inschrijven kan niet meer

We ontvangen tijdens deze editie van het Welpentornooi in Peer maar liefst 62 teams. Binnenkort kan je hier het volledig programma bekijken.