Disclaimer

Aansprakelijkheid

De website Hv-arena.be is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kan het dat bepaalde informatie na verloop van tijd niet langer actueel of juist is. Hv-arena.be biedt op geen enkele wijze garanties met betrekking tot de nauwkeurigheid of volledigheid van de informatie op deze website.

U kunt aan de informatie op deze website geen rechten ontlenen en Hv-arena.be is niet aansprakelijk voor eventueel daarin voorkomende onjuist- en/of onvolledigheden. Hv-arena.be is ook niet aansprakelijk voor schade die verband houdt met het gebruik van deze website of met de tijdelijke onmogelijkheid om deze website te raadplegen.

Informatie

Informatie die wordt verstrekt door deze website is algemeen van aard. Hv-arena.be kan zonder voorafgaande kennisgeving informatie van de website verwijderen of wijzigen. Als u vragen heeft over de website, neem dan contact met ons op.

Copyright

Alle rechten op deze website zijn voorbehouden aan Hv-arena.be en zijn beschermd door auteursrecht andere wetten en internationale verdragsbepalingen.

Het is uitdrukkelijk verboden dat het materiaal van deze website wordt gepubliceerd, verspreid, verstuurd of naar een andere server of locatie gekopieerd.

Tekst, beeld- en videomateriaal dat zich op de website bevindt, mag alleen met uitdrukkelijke voorafgaande toestemming van Hv-arena.be worden gebruikt. Als u toestemming wenst, richt u uw verzoek aan webadmin@hv-arena.be.

Merken

Alle handelsmerken die op de website te zien zijn, zijn ofwel door het symbool ® , of â ofwel door het symbool TM geïdentificeerd. Alle handelsmerken die zich op de website bevinden zijn eigendom van de respectievelijke eigenaren.

Links

Hv-arena.be kan links naar websites of bronnen opnemen, die door andere aanbieders beschikbaar worden gesteld. Deze links dienen voor het gemak van de gebruiker. Hv-arena.be is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze externe websites of bronnen en accepteert geen enkele verantwoordelijkheid ten aanzien van de inhoud dergelijke externe websites.

Wanneer u een hyperlink naar Hv-arena.be wilt creëren, neemt u dan a.u.b. contact op met webadmin@hv-arena.be. In het algemeen verwelkomt Hv-arena.be links naar zijn website. Niettemin kan Hv-arena.be eisen dat een link wordt verwijderd.

 

Secretariaat

Handbalvereniging Arena Vzw
Stamnummer: 152, oprichtingsjaar: 1971
Paardekerkhofstraat 2
Hechtel-Eksel
3940
Telefoon: 0477/512042

 

Vlaamse Handbal Vereniging